God sommer ønskes fra Pinscherposten 🙂TIDLIGERE UTGAVER - DIGITALE VERSJONER

 
Har du lyst til å bidra til neste utgave av Pinscherposten?

Alt av bidrag ønskes så har du noen fine bilder av din dvergpinscher/pinscher, en morsom historie, en hverdagshistorie, aktivitet sammen, eller har du og din hund oppnådd noe i år så er tiden nå for å skryte uhemmet av pelsbarnets prestasjoner 😍.

Send inn stort og smått av historier og eller bilder til pinscherposten@gmail.com.


Hilsen redaktør Jeanette Lauritzen og formgiver Amanda Borch Pacheco.
😊

PINSCHERPOSTEN - NORSK PINSCHERKLUBBS MEDLEMSBLAD


Pinscherposten (PP) er Norsk Pinscherklubbs medlemsblad. Det kommer ut flere ganger årlig og har faste innslag og ulike artikler. Bidragene kommer fra flere ulike hold, enten det er medlemmer eller andre som sender inn på eget initiativ eller blir spurt om å skrive noe til bladet. I hver utgave er det både gjentakende innslag, som siste nytt fra klubben og informasjon om kommende arrangementer, og varierte artikler. Vi har mange engasjerte medlemmer som sender inn historier og bilder. Distriktskontaktene har ofte innlegg der de både forteller om ting som har skjedd og ting som skal skje i deres områder, så her er det mye moro å få med seg!

Fra og med 2021 blir Pinscherposten utgitt digitalt. Det betyr at bladet ikke lenger kommer i postkassene rundt om i landet, men kan leses og oppleves på skjermen i stedet. Det innebærer også at en digital utgave blir veldig mye mer fargerik enn vi er vant til, samtidig som vi fortsetter med informasjon og spennende artikler.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å sende inn bilder, artikler og historier til redaktøren! På den måten vil vi alltid få et innholdsrikt og flott blad ut til våre medlemmer!


Bidrag kan sendes til redaktørens mail: pinscherposten@gmail.com

Annonsepriser:
Helside kr 500,- / halvside kr 250,-REDAKSJONEN

Redaktør: Jeanette Lauritzen
Epost: pinscherposten@gmail.com
Tlf: 99322694

Formgiver: Amanda Borch Pacheco

NOEN TIDLIGERE UTGAVER - PAPIRUTGAVER